top of page

'Barstensvol Leven ondersteunde en inspireerde me in mijn wens voor biologisch-dynamische landbouw en voeding. Het was bemoedigend en gaf me hoop om deze  cursus te volgen samen met andere cursisten, met vergelijkbare intenties. De kennismaking met biologisch-dynamische boeren, coaches, natuurvoedingsdeskundigen, pioniers, ondernemers, koks, docenten, ach ik werd er alleen maar blij van/om. 

Een jaar Barstensvol Leven heeft me persoonlijk ‘gevoed’, waardoor ik nog meer mijn hart durf te volgen.'

Folka, jaargang 2017

'Barstensvol Leven opende mijn ogen en was het begin van een bewustwordingsproces. Het was thuiskomen en genieten van mooie en inspirerende mensen en verhalen. Het was een jaar om het leven te koesteren!'

Joyce Kos, jaargang 2015-2016

Wat heeft het jaar een "Barstensvol leven"voor mij betekent..? 

Een jaar met veel diepgang met het besef  dat er zoveel meer is wat er buiten ons om gebeurd , wat ik veelal altijd als  "vanzelfsprekend " heb ervaren.

Dat wij als mens zo nietig zijn in vergelijking met de kracht van moeder-aarde en alles om ons heen wat groeit, bloeit en ademt, dat dit alleen maar tot verwondering kan leiden.

Geraakt door het enthousiasme van de docenten die hun kennis en verhalen met veel passie overbrengen. 

Een jaar van intensief contact met medestudenten, gezamenlijke opdrachten , belevingen , overpeinzingen en waardevolle momenten, wat ik zeker niet had willen missen.

Aukje Kuyer, jaargang 2015-2016

20180509_110747.jpg
bottom of page